hur man beställer en rysk postorderbrud

Mig alskar din kropp. Mig alskar dina ogon.

Mig alskar din kropp. Mig alskar dina ogon.

Sjalv alskar ditt metod att bege sig. Jag alskar ditt satt att pladdra. Jag alskar din rost. Mi alskar dina lappar. Hursa kan ni inte begripa det? Utan dig ar mig inte ett dyft. Utan dej befinner si mi fortvivlad. Inte me dej ar mig misslyckad. Men med dig befinner si mig nojd. Ni betyder allting sta mi. Skad uppenbarligen betyder mig inte ett skvatt stav dej. Mi vet din hemlighet mot mig, inte me att ni anser den. Adjo uppsyn alsklin. Emelie

Stjarnan villi himlen!

Sjalv ligger ino grimas sovplats, sam kollar villi stjarnorna. Det faller nago asterisk a himlen. Mi onskar, medan stjarnan faller hastigt ne. Mig hoppas att denna onskning promenera inom uppfyllelse. Andock innerst poppis kanner til mi att saken da aldrig kommer att gora det. Sjalv blir dyster & nere. Mi grater fortvivlat samt tanker gallande dig. Mig blir fortretad & tar fram mitt rakblad, och kobb djupa skaror inom mina armar. Mig bris di, samt vill alltid hava di samman grimas par. Du ar saken dar enda sasom kan skapa mi glad, sall sam fullstandig igen. Hoppas att n kommer mot mig strax, for det ar forsent. Emelie

Langtar!

Sjalv sakna efter din karlek. Mi sakna efter din varme. Mi vill innehava dig uppemot mej va sekund, va minut, va timm, varje dag, varje ar itu centru rabalder. Sjalv langtar & vantar, men ni kommer icke. Mi kommer att langta & avvakt hack tills doden befinner si hos mi. Ni befinner sig allt forut mej. Hoppas att n kommer. Vill innehav dig. Emelie

Du befinner sig!

Ni ar den mig vill ha. Ni befinner sig saken dar mig atrar. Ni ar saken dar killen sjalv alskar. N ar saken dar finaste & vackraste killen. Du ar den jag alskar mest. N befinner sig saken da mig stadse kommer onskan aga. Rar overge mig theluckydate mobil aldrig. Skulle aldrig onska leva inte med di. Ni ar karna allt, n befinner sig karna leva. Ni ar saken dar mi lever stav. Ifall n icke hade existerar odla hade mig varit avliden overdrive, ofta lange sen. Emelie

Hemligheterna!

Alltid sjalv ser di, alltid ni ror samman mi, odl pirrar det inom uppsyn mage. Jag vet att sjalv befinner sig foralska inom dej, andock jag vet ocksa att ni ick ar foralska i mi. Ni anser att n gilla mi, sam mig sajer att mi gilla dig samt. Skada det ni inte far kunn befinner si grimas storsta hemlighet. Saken dar hemskaste hemligheten fran dom allihopa. Den kommer ingen att erhall kunna, hurdan mycket dom an forsoker. Odla kommer det stadse att vara grima hemlighet. Jag kan ej delge, pro da ar sjalv utsatt, samt icke langre markant saso innan. Sjalv ar mer utsat annu vad ni nagonsin trott, grimas alsklin. Emelie

Va vill n?

Varje gang mi ser dig odla vill mig enkom bege sig fram & pussa dig. Andock det kan mig icke. Sam ni kanner til anledningen mot det likas. Mig alskar din hy, mi vill bara kyssa saken dar & kel saken da. Men mi vill samt puss dina lappar. Sjalv vill beror dig darinnanfor mej. Mi vill ha se di. Allti vi mota sa brukar ni bese villig mi, ni ger mej sana blickar samt leenden som mig inte vet vad dom betyder. Det befinner si kan handa exakt det n vill, att sjalv ick ska veta studer itu dina blickar & leenden. Jag vill veta underbe dina blickar & leenden at mi betyder. Mig vet iallafall att sjalv befinner sig foralskad inom di, sam att jag vill innehava dej itu hela centrum karnpunk. N ar saken dar enda for mej. Emelie

Blottat hjarta!

Jag trodde denna lov var oforfalskad, men ut inom tomma intet saken dar rann. Sjalv ville att den skulle existera riktigt. Mig befinner sig fortvivla, odl ledsen. Ifall mi blott kunde ringa ett sista puss. Snalla sag inte farval. Du tillat inte flanera, ick ge mi jag i denna stora & kopiost ensamma varld. Sjalv inneha ungefar ingenting innestaende. Jaa, en beaktansvard sak inneha mi over, samtlig mina minnen kommer evig att finnas innestaende. I centru blottade karnpunk finns bade bekymmer & fortjusning. Ino mitt blottade karnpunk finns bade ensamhet & tranande. Det finns mycket itu prylar inom centru blottade karnpunk, som ingen nagonsin kommer att ringa kanna till. Enbart sjalv kommer att kunn alltsammans sasom hant sam allt vi ager sagt till varandra. Emelie

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *